GARA-BULGARA
Monday, July 7, 2008

Здравейте!

Съжалявам за закъснението на този пост.

Благодаря на всички за участието в конкурса GARA BULGARA от името на всички в Lost Vulgaros Productions.

Предвид огромната бройка получени проекти и напрегнатия летен режим, резултати от конкурса ще има най-рано в края на сезона.

Селектираните участници ще бъдат уведомени най-късно до средата на септември!

Късмет, весело лято и успешни снимачни дни!!!

posted by alexo @ 7:11 PM  
6 Comments:
  • At Sep 25, 2008, 12:24:00 PM, Anonymous Anonymous said…

    какво стана с конкурса? има ли някакви резултати?

     
  • At Oct 3, 2008, 9:44:00 AM, Anonymous Anonymous said…

    Месец Септември изтече. Някакво движение по т. нар. "конкурс"?

    Г.К.

     
  • At Oct 25, 2008, 1:51:00 AM, Blogger pangenium said…

    А имаше ли въобще конкурс? :)

     
  • At Feb 8, 2009, 10:46:00 PM, Anonymous Anonymous said…

    Из Закон за задълженията и договорите:

    Чл. 368. Публичното обещание за награда за извършване на определена работа, дадено в писмена форма или обявено чрез печата или по друг начин, задължава обещателя да заплати наградата.

    Чл. 369. (Ал. 1 изм. - ДВ, бр. 12 от 1993 г.) Публичното обещание за награда за най-добро извършване на определена работа (конкурс) задължава да се изплати обещаната награда на лицето, чиято работа е спечелила конкурса.
    Решението на въпроса, дали представените работи отговарят на посочените в конкурса условия, както и сравнителното оценяване на работата, се извършва по определения в обявлението начин.

    ***

    При неизпълнение от страна на обещателя, следват общите условия за неизпълнен договор с всички негативни последици...
    За подробности - глава "Неизпълнение" в същия закон.


    Г-н Петров (все още използвам обращението г-н), бъдете така добър да изпълните задълженито си към всички участници в конкурса (не е молба, а официална покана - ще сложа името си отдолу, за да има всички реквизити на такава) като обявите резултатите и наградите онези, които са се справили най-добре с поставената задача.

    Тъй като не вярвам в правосъдната ни система и се съмнявам, че в подобна ситуация някой изобщо би се притеснил от това, че не е изпълнил договор, искрено се надявам, че ще проявите достойнство и че ще излезете пред всички нас и ще кажете простичко и ясно защо конкурсът се е провалил.

    Ако го бяхте направили сам, в разумно време след крайния срок на конкурса, вместо да ни залъгвате с празнословия и пожелания, аз поне бих ви разбрал.
    В момента ме интересува само да признаете, че конкурсът е провален и да се извините на всички, участвали в него.

    Ако не разбирате, настоявам за морален акт.

    Надявам се, че коментарът ми няма да изчезне, а също и че ще имате доблестта да поддържате този блог достатъчно дълго, за да може всички заинтересовани лица да се запознаят с изказаните мнения, а също с резултатите от конкурса или с вашите извинения.

    Вярвам за ненужно да споменавам, че кешът на Гугъл "помни" всички редакции на тази страница и нейното съдържание може лесно да бъде възстановено по законен начин.

    Ганко Караников

     
  • At Feb 15, 2009, 6:57:00 PM, Anonymous Anonymous said…

    Скъпи г-н Караников,

    може би вие сте единственият, който не е рабрал, че държавата България съди кинорежисьора Алексо Петров и се опитва всячески да възпрепятства работата му.

    Забраната на Баклава, поредицата заплахи и предупреждението на Български Хелзински комитет, че Петров ще бъде арестуван, ако се върне в родината си, ни накараха да забавим проектите свързани с България. Което не значи, че сме ги забравили.

    Проектът Gara Bulgara забави своя ход, но конкурсът се проведе и приключи според програмата. Във нито една от информациите не сме публикували, че ще уведомяваме лично всеки един от участниците за резултатите от този конкурс.
    А след последните събития решихме да не публикуваме подробности около бъдещите проекти на компанията, включително и относно Gara Bulgara.

    Предвид тези обстоятелства и горните редове, ни убягва уместността на тона, с който ни пишeте и въобще цялата ви хиперактивност.

    Въпреки това ви желаем късмет и успехи!

    А. Радулова
    Lost Vulgaros team

     
  • At Apr 24, 2009, 4:56:00 AM, Blogger Unknown said…

    wow, вие ме утрепахте... Сега се оказа, че участниците в конкурса са ви виновни... Дааа. Обърнахте ми мнението не на 180, ми направо на 540 градуса :)

     
Post a Comment
<< Home
 
LogLine

GARA BULGARA : двама непознати мечтаят заедно

сборник къси филми на млади български режисьори

Links
Previous Post
Archives